Pakityspyyntö

Siirry alas

Pakityspyyntö Empty Pakityspyyntö

Viesti  Vieraili lähetetty Su Syys 07, 2008 9:41 pm

En ole aikaisemmin pyytänyt pakitusta, lähinnä siitä syystä, että kimpussani on jatkuvalla syötöllä häärinyt 3-5 eri pelaajaa, ja tässä tilanteessa pakituksen laatiminen on suhtkoht hankalaa. (Laitoin tosin vanhalle foorumille aikoinaan juttua CCCP-tilanteesta, ja vastaukseksi sain vain toisten CCCP:n ikeen alla olevien pyyntöjä, joten siihen kuoli silloin viimeisetkin halut pyytää pakitusta.)

Nyt tosin, kun suoja-alue on määritetty, ja muuton aika olisi edessä, niin avulle tulisi tarvetta. Varskinkin kun palatsi on tasolla 9, ja alkaa lievästi ketuttaa se, että aina kun pääsee sen parin sadan reson päähän, että saisi sen 10 tason kehittymään, alkaa joulukuuseen syttyä valot ja resot on pakko tuhlata johonkin muuhun niin etteivät menisi viholliselle. Tämä tulee myös luultavasti olemaan yksi suurimpia ongelmia kun tonttujen teko tulee ajankohtaiseksi.

Itselläni on tällä hetkellä Näädän kylässä turvassa 113 falangia, sekä pari hippusta muita joukkoja, joita ei oikein vahvuudeksi laskea. En ole kutsunut niitä takaisin kylääni juuri sen 3-5 pelaajan hyökkäyskieputuksen takia, joka kylääni keskittyy.

Hökkäyksiä kylääni tulee 3-10 päivässä, välillä muutaman päivän tauko välissä. Pääsääntöisesti kimpussani ovat Doniz, armyman, Yrjö Hakanen, muad ja Tarante (välillä myös Dylan Hunt ja A.Kone, mutta hyvin hyvin harvoin). Tänään hyökkäykset tippuneet n. 1-2 tunnin välein, yleensä aikataulu ollut 3-6 tunnin välillä.

Kuten huomaatte, olen valitettavasti ihan keskellä CCCP:n aluetta, ja pois olisi todella kova hinku. =/

Tiedot, jotka unohdin mainita:
Siilo vetää tällä hetkellä 5000, tarkoituksena nostaa seuraavien päivien kuluessa.
Viljan tunti tuotanto 228.
Muurin taso 5, tavoitteena nostaa seuraavien päivien kuluessa.
Hyökkääjän vahvuus vaihtelee 30-250 välillä. Nuijamiehiä, kirveitä ja legioonalaisia on tullut yleensä eniten (70-200), ylemmän tason ukkoja vaihtelevasti 30-70.


Viimeinen muokkaaja, Mystara pvm Su Syys 07, 2008 10:06 pm, muokattu 1 kertaa

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Pakityspyyntö Empty Vs: Pakityspyyntö

Viesti  Piribro H lähetetty Su Syys 07, 2008 10:00 pm

Multa ei nyt tule pakituksia, kun minulla oli palatsi tasolla neljä nykyisessä kylässäni, niin hoksasin, että kannattaa tehdä pääkaupunki suoja-alueelle, joten purin palatsin ja tein virka-asunnon, eli on joukkojen tekeminen jäänyt vähemmälle.
Piribro H
Piribro H

Viestien lukumäärä : 17
Join date : 05.09.2008
Ikä : 26
Paikkakunta : Kemin ja Oulun välissä

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Pakityspyyntö Empty Vs: Pakityspyyntö

Viesti  Vieraili lähetetty Ti Syys 09, 2008 2:12 pm

Tunnin päästä on kohta taasen Tarante CCCP:ltä tulossa kylään. Mielenkiintoista nähdä, mitä sieltä on seuraavaksi tulossa.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Pakityspyyntö Empty Vs: Pakityspyyntö

Viesti  Piribro H lähetetty Ke Syys 17, 2008 5:11 pm

Elikkäs taas pakkeja tarvitsisin, kun tuo Säteilijä E-CCCP:stä ei jätä minua rauhaan. Tonttujen teko ei tällöin onnistu kun ei resot pysy omissa kourissa. Seuraavaa hyökkiä en voi kertoa, koska hänen kylästään ei ole monen tunnin tai minuutin matkaa kylääni. Muuri on tasolla 12 bonusta siitä tulee 38 prosenttia. Viljantuotanto on yli 220 ja siilo vetää 6300. Kaksi viimeisintä hyökkäystä ovat tulleet kirveillä (joita oli 80) ja paladiineilla (100). Joskus tulee nuijia ja joskus jopa pultataan. Pulttasi kerran virka-asuntoni tasolta 10 tasolle 5. Eli paljon pakkeja ja heille viljaa mukaan tämmöiseen kuin Handylandy -38/4. Seuraava hyökki vartin päästä, siitä seuraavaa ei tietoa.
Piribro H
Piribro H

Viestien lukumäärä : 17
Join date : 05.09.2008
Ikä : 26
Paikkakunta : Kemin ja Oulun välissä

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Pakityspyyntö Empty Vs: Pakityspyyntö

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa